Portál pre obce,
rozpočtové a príspevkové organizácie

Aktuality

ZMOS rokoval s predstaviteľmi Ministerstva financií SR

Kategória: Aktuality Autor/i: Združenie miest a obcí Slovenska

Vedenie Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) rokovalo so štátnym tajomníkom Ministerstva financií SR Radovanom Majerským a s ďalšími predstaviteľmi rezortu financií. 

„Išlo o pokračovanie rokovaní medzi Ministerstvom financií SR a ZMOS-om na tému financovania miestnej územnej samosprávy na Slovensku a vyhliadky na riešenie chýbajúcich zdrojov pre rok 2024. Budúci týždeň v rokovaniach pokračujeme na Úrade vlády SR so splnomocnencom vlády SR pre sociálny dialóg Vladimírom Faičom,“ informoval predseda ZMOS Jozef Božik po rokovaní, ktoré sa v priestoroch Mestského úradu v Partizánskom konalo v piatok 10. mája 2024.

Spolu so štátnym tajomníkom Ministerstva financií SR Radovanom Majerským sa na stretnutí zúčastnil aj riaditeľ sekcie rozpočtovej politiky Ministerstva financií SR Alexander Cirák a riaditeľ odboru financovania územnej samosprávy Ministerstva financií SR Jozef Mikš.

ZMOS na rokovaní zastupoval aj jeho podpredseda, predseda Komory miest ZMOS a primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger, podpredseda Komory miest a člen predsedníctva ZMOS,  primátor Zvolena Vladimír Maňka, podpredsedníčka ZMOS a predsedníčka Komory obcí ZMOS, starostka obce Janova Lehota Božena Kováčová a ústredná riaditeľka Kancelárie ZMOS Zuzana Špačeková.


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.