Portál pre obce,
rozpočtové a príspevkové organizácie

Aktuality

Permanentný dialóg o rozvoji regiónov

Kategória: Aktuality Autor/i: redakcia

Prvý pracovný kongres Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR s komunálnymi lídrami sa uskutoční 11. decembra 2023 v Aréne Poprad.

Kongres pod mottom "Permanentná dialóg o rozvoji regiónov" organizuje Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky v spolupráci so Združením miest a obcí Slovenska a Úniou miest Slovenska.

Na kongrese bude predstavený silný regionálny program a pracovný plán nového vedenia Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, ako aj možnosti spolupráce a viaceré zdroje na financovanie projektov v mestách a obciach. Podujatie bude zamerané na diskusiu so štatutárnymi predstaviteľmi miest a obcí o aplikovaní Programového vyhlásenia vlády Slovenskej republiky v oblastiach regionálneho rozvoja, eurofondov a plánu obnovy a participácii na tvorbe rozhodnutí. Bude vytvorený aj priestor na diskusiu so zástupcami vlády SR a ďalších verejných či štátnych inštitúcií.

Pozvánka platí pre jednu osobu: primátorku/primátora mesta, starostku/starostu obce. Presný program bude zaslaný v priebehu najbližších dní. Záväzné potvrdenie účasti treba nahlásiť do 30. novembra 2023 prostredníctvom formulára

Zdroj: Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky


Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.